Fotobehang

Fotobehang gaat jarenlang mee en geeft sfeer aan iedere ruimte. Of dat nu binnen in je woonkamer is of op kantoor. Fotobehang kan zelfs worden toegepast als winkelsigning, waarbij het om merkbeleving gaat. Maar ook als fotomuur op een beurs of evenement. Wil je fotobehang laten maken om te gebruiken als opvallende reclameuiting? Tijs Reclameproductie realiseert fotobehang in full colour en in verschillende formaten. Grootformaat fotobehang dat naadloos op een muur kan worden bevestigd. Dit vraagt om kwalitatief goede afbeeldingen en een specifieke druktechniek. Wij adviseren je bij het maken van fotobehang op maat. Neem contact op.

Fotomuur

Een fotomuur creëren met fotobehang? Van oerwoud tot skyline, maar ook een vakantiefoto waar je een leuke herinnering aan hebt of een foto van je grootste hobby kan dienen als fotomuur. Wij maken fotomuren op maat. Op basis van een door jou aangeleverde foto. Ook kun je gebruik maken van de foto’s die wij op voorraad hebben. Denk aan foto’s van steden, landschappen, sporten, vakantiebestemmingen, bloemen, dieren en meer. Voor iedere muur een geschikte foto. Bekijk voorbeelden van fotomuren.

Wallprints

Fotobehang wordt ook wel wallprint genoemd. Wij maken wallprints van stevig, niet scheurbaar en afwasbaar materiaal. Dit zorgt ervoor dat je wallprint lang meegaat. Wallprints kun je ook met logo- of tekstopdruk bestellen. Wij maken je wallprint op maat en zorgen voor naadloze bevestiging van de wallprints op je muur.

Fotobehang Nijmegen bestellen

Wil je fotobehang voor je woning of bedrijfspand in omgeving Nijmegen bestellen? We zetten de voordelen van fotobehang voor je op een rij:  

  • Naadloos bij een hoogte van maximaal 250cm
  • Op maat gemaakt, iedere afbeelding is mogelijk
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Afwasbaar en duurzaam materiaal
  • Full colour en zwart-wit
  • Geeft sfeer aan iedere ruimte