Vlaggen

Vlaggen kun je op veel manieren inzetten. Als aankleding van straten en winkels, tijdens evenementen en feesten, als presentatie bij je bedrijfspand en tijdens open dagen of beurzen. Je kunt kiezen uit mastvlaggen, beachvlaggen, dropflags, gevelvlaggen en raamvlaggen. Vlaggen zijn een relatief goedkoop, maar effectief reclamemiddel. Niet voor niets kiezen veel bedrijven voor reclamevlaggen als bedrijfsaankleding.

Vlaggen bedrukken

Vlaggen laten bedrukken met eigen ontwerp? Of een vlaggenontwerp laten maken met logo- of tekstopdruk? Bekijk voorbeelden van bedrukte vlaggen en laat je inspireren. Rechte vlaggen, baniervlaggen en gevelvlaggen. Wij bedrukken iedere soort vlag, in PMS-kleuren of full colour. Een enkele vlag laten bedrukken? Dan luidt het advies om de vlag digitaal te printen. Bij grotere aantallen is zeefdruk de voordeligste oplossing. Wij adviseren je graag over de beste manieren om vlaggen te bedrukken.

Vlaggen maken

Wij maken duurzame vlaggen die bestand zijn tegen weersinvloeden en kleurecht blijven. Vlaggen voor bedrijven inclusief een ontwerp op maat. Maar ook vlaggen voor particulieren. Bijvoorbeeld als je een vlag wil laten maken met een persoonlijke tekst of foto om cadeau te geven aan iemand.

Vlaggen in Nijmegen

Voor bedrijven in Nijmegen maken wij regelmatig vlaggen met bedrijfsnaam of logo erop. Meerdere vlaggen tegelijk bestellen? Of slechts één vlag laten maken. Het is beide mogelijk. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.