Spandoeken

Een zelfontworpen spandoek laten maken of een spandoek laten ontwerpen en realiseren? Tijs Reclameproductie levert spandoeken voor bedrijven en particulieren. Full colour-spandoeken met iedere gewenste opdruk. Eventueel afgewerkt met ringen of een tunnelzoom voor een stevige bevestiging. Ook kunnen spandoeken worden voorzien van een frame. Een spandoek laten maken? Lever je ontwerp aan en wij maken je spandoek. Heb je nog geen ontwerp? Neem contact op en bespreek je wensen.

Spandoek maken

Een groot opvallend spandoek of een klein doeltreffend spandoek maken? Welk spandoek je ook wil laten maken, in overleg is het mogelijk. Nadat we je spandoekontwerp op maat hebben gemaakt, wordt je spandoek gerealiseerd. Spandoeken kunnen we maken op PVC-doek, meshdoek, vlaggendoek of blockout-doek. Lichte, maar stevige materialen die geschikt zijn voor binnen- en buitengebruik. Meshdoek is gemaakt van PVC, maar verschilt van PVC-doek door de perforaties. Meshdoek laat goed wind door en is daarmee ideaal om buiten op te hangen.

Spandoeken Nijmegen laten maken

Voor ondernemers en bedrijven uit regio Nijmegen leveren wij spandoeken op maat. Een spandoek laten maken? Voor binnen- of buitengebruik? Bekijk alvast wat voorbeelden van spandoeken die wij eerder realiseerden.